Tlačová správa o dokumente SIRIUS

22. 04. 2022
6. medzinárodná konferencia exopolitiky, histórie a spirituality

Kontroverzný UFO / ET "Sirius" dokument bude zverejnený 24. apríla 2013.

Režisérom filmu je Amardeep Kalek, držiteľ ceny Emmy.
Tento film je inšpirovaný prácou Dr. Stevena Greer a jeho Disclosure Project.
Filmom sprevádza herec Thomas Jane.

Film "Sirius" je od režiséra Amardeepa Kalek (držiteľ ceny Emmy) zo spoločnosti "Neverending Light", produkovaný JD Seraphine a komentovaný hercom Thomasom Janom. Film bude mať slávnostnú premiéru 22. apríla 2013 v Hollywoode a následne bude 24. apríla 2013 verejná prezentácia vo vybraných kinách.

Tento dokument sa zaoberá výbušnými témami ako je odhalenie podstaty ET (ETV, lietajúcich tanierov) a zdrojov voľnej energie. Projekt "Sirius" je tiež jeden z najúspešnejších projektov založených na financovanie dobrovoľnými dary od fanúšikov. Film obsahuje svedectvo od vládnych a vojenských činiteľov o utajovaní fenoméne ET / ETV. Vysvetľuje ako sa napojiť na zdroj voľnej energie. Poskytuje návod ako nadviazať zástrčka s ET civilizáciami. K tomu slúži protokol CE-5, ktorý po svete využíva už mnoho skupín. Tí dosvedčujú, že komunikácia funguje. Nikdy predtým nebolo také množstvo informácií zverejnené naraz.

"Toto je najúžasnejší príbeh, ktorý nebol nikdy pred tým vyrozprávaný.", Hovorí Dr. Greer. "Akonáhle ľudia pochopia, že v rámci tajných projektov sa už dávno prišlo na to, ako ETV fungujú, uvedomí si, že nepotrebujeme ropu, uhlie ani jadrovú energiu. To je ten dôvod, prečo všetko doteraz zostávalo utajené. "

Thomas Jane mieni: "Dokumentárny film Sirus je silný a dôležitý film, ktorý odporúčam sledovať s otvorenou mysľou. Tento film hovorí k srdciam mnohých ľudí. Ľudí, pre ktoré, rovnako ako pre mňa, je v poriadku, keď vláda udržiava niektoré tajomstvá v záujme národnej bezpečnosti, ale už nie je v poriadku, keď vytvára tajnú tieňovú vládu. ".

"S ohľadom na to, že tu bola príležitosť preskúmať niečo nové a hlbokého - niečo, čo by mohlo otvoriť naše vnímanie novým smerom a dať nám nové možnosti - chopil sa môj tím tejto jedinečnej príležitosti zúčastniť sa tohto projektu. Pre každý príbeh, ktorý sme odvyprávěli, sme našli stovky podobných. Naším cieľom je získať publikum pre spoločný zámer. Otvoriť nám všetkým myseľ a inšpirovať sa k hľadaniu. Podporiť sa navzájom v tom, že tam vonku je toho oveľa viac, než-li si všeobecne myslíme. ", Dodáva režisér Kalek.

Disclosure Project

Ide o výskumný projekt, ktorého hlavným cieľom je zverejniť fakty o pozorovaní UFO, ETV, ET - mimozemskej inteligencie a utajovaných vyspelých energetických a pohonných systémoch.

Máme zapísané ak dispozícii svedectvo viac ako 100 verejne činných, vojenských a spravodajských svedkov, ktorí vypovedajú o svoje priame osobné skúsenosti s ETV, ET - mimozemšťanmi, mimozemskými technológiami a krycími projekty, ktoré udržujú tieto fakty v tajnosti. Na svete existujú ďalšie stovky svedectiev ľudí, ktorí boli prítomní podobným udalostiam.

Dr. steven Greer

Steven M. Greer, MD je zakladateľ Disclosure Project, ďalej Centra pre štúdium mimozemskej inteligencie (CSET) a Orion Project.

Je otcom Disclosure Project, vďaka ktorému v máji 2001 prebehla priekopnícka tlačová konferencia v National Press Club, ktorej predsedal. Viac ako 20 vojenských, vládnych, spravodajských a firemných svedkov, prezentovalo presvedčivá svedectvo o existencii mimozemských foriem života navštevujúcich túto planétu. Tiež padlo niekoľko svedectvo o reverzným inžinierstva energetických a pohonných systémov mimozemských plavidiel. Viac ako jedna miliarda ľudí na celom svete počula a videla túto tlačovú konferenciu vďaka internetovému vysielania a následné medializáciu v BBC, CNN, CNN Worldwide, Voice of America, Pravda, Čínska media a ďalších oznamovacích prostriedkoch v celej Latinskej Amerike. Ďalších 250 000 ľudí čakalo online na najväčšie internetové vysielanie v dejinách National Press Club tej doby.

Dr. Greer bol videný a počutý milióny ľuďmi po celom svete na CBS, BBC, Discovery Channel, History Channel a cez mnoho ďalších spravodajských kanálov.

Tlačový hovorca: Jim Dobson / India PR / 818-753-0700 / [chránené e-mailom]

Eshop